Для збільшення виходу сиру кисломолочного розроблено харчову добавку Колаген Pro 4402.
При внесенні цієї добавки молочну суміш збільшується кількість казеїнового білка.
Використання харчової
Харчова добавка Колаген Pro 7730 для виробництва плавлених сирів.
Підходить для всіх видів сирів. Норма внесення - згідно рецептури.
Використання харчової добавки Колаген Pro 7730 дозволить:
Застосовуючи у виробництві згущеного молока, харчову добавку "Колаген pro" можливо отримати готовий продукт необхідної якості та істотно скоротити сировинні та енергетичні ресурси.
Пропонована
Харчова добавка Колаген Pro 7730 для виробництва плавлених сирів.
Підходить для всіх видів сирів. Норма внесення 2,0-5,0%
Використання харчової добавки Колаген Pro 7730 дозволить:
-виробляти
Суміш для маффінів - комплексна добавка для виробництва кексів і маффінів.
«Сумішка для маффінів» — ідеальне рішення для тих пекарів, які хотіли б доповнити асортимент своєї продукції апетитними
Комплексна харчова добавка Колаген Pro 4411 - вологоутримуючий інгредієнт для сирних виробів.
Використовується для виготовлення вареників сирних мас, сирів, сирків глазурованих та термізованих